top of page

Misschien herken je het wel, samen met je beste vriendin zit je lekker te kletsen onder het genot van een latte (of wijntje). Je hebt het over je werk, de uitdaging die je zoekt en jullie bedenken van alles wat jullie zouden kunnen doen. Het begon allemaal heel luchtig, we waren beide opzoek naar iets creatiefs naast onze vaste baan en besloten hier samen in verder te denken. Handletteren, tekenen... Dit combineren en we kregen: Een wenskaart. Steeds meer mensen om ons heen wisten ons te vinden en we hadden het er razend druk mee. Steeds een stukje professioneler we gingen ons verdiepen in het grafisch ontwerp. En daar was het, de geboorte van Streepjes Designs. Ons eigen merk, een droom die uitkomt!

Waarom nou de naam Streepjes Designs? Heel simpel! Elke keer als wij elkaar zagen hadden we praktisch het zelfde aan en altijd iets van een streepje. De streepjes zijn kwa kleding in de loop der tijd wat naar de achtergrond vervaagd maar ons bedrijf des te meer naar de voorgrond!

Wij ontwerpen elk kaartje zelf, een collectie bestaat uit kaartjes die dus door Saar of Juul zijn ontworpen maar altijd samen uitgedacht. Onze stijl van ontwerpen is 1 stijl, dat maakt het zo bijzonder. We kunnen elkaar elke keer weer inspireren en komen zo altijd weer tot een mooie nieuwe collectie.

Wij blijven ons zelf uitdagen om te blijven ontwikkelen. Zo is ook Kleine Streepjes ontstaan, het zusje van Streepjes Designs volledig gericht op het ontwerpen van geboortekaartjes en alles wat hierbij komt kijken. 

Naast dat wij onze bedrijven runnen en vriendinnen zijn en het dus nog niet druk genoeg hebben werken wij ook nog met veel plezier in loondienst. Juliette werkt fulltime als zorg bemiddeling bij een grote zorg aanbieder. Sarah-Lisa werkt als jeugdhulpverleners bij een wijkteam en fulltime mama. 

Verder zijn wij beide gek op koffie drinken, afspreken met onze vrienden, escape rooms, onze harige katten vrienden, reizen en familie time. 

Nou, volgens ons is er zo een aardig beeld ontstaan wie wij zijn en hoe dit alles is ontstaan. Heb jij nou nog een dringende vraag die je echt moet stellen? Stuur ons gerust een berichtje, vinden we altijd weer leuk. 

Heel veel liefs,

Sarah-Lisa en Julliette
De meiden van Streepjes

 

20220804-KleineStreepjes-ReggyvanLiempd-3449.jpg

V R I E N D I N N E N.
met een droom.

bottom of page